Info om trafikskolan:

Nordstans Bil & MC Skola AB startades 1996 och var till en början en bil och MC skola. Efter många år av utbildande på bil och mc valde vi att lägga mc-utbildningen på hyllan. Idag är vårt fokus att utbilda säkra och duktiga förare inom behörigheterna: Personbil (manuell och automat), Moped (Klass 1 och Klass 2), släpvagnsbehörigheterna BE/B96 samt terrängskoter.

Nordstans hittar ni i centrala Falun på Garvaregatan 2.


Körlektioner Personbil:
När du har bokat en körlektion hos oss är det bra att du kommer till trafikskolan några minuter före så att vi kan börja körlektionen i tid. När man är i början av körkortsutbildningen kan det vara bra att handledaren följer med i baksätet på körlektionen. Då får handledaren se vad det är som man kan träna på hemma samt få tips och råd från trafikläraren.
Behöver du avboka din körlektion för att du fått förhinder får du göra det senast kl 12.00 dagen innan bokad tid. Blir du sjuk avbokas lektionen direkt utan kostnad. Vid utebliven avbokningen debiteras eleven för full lektionskostnad.

Teorilektioner Personbil:
Vi erbjuder våra elever som köper teorin genom oss lärarledda teorilektioner varje helgfri måndag kl 16.15 - ca17.00. Dessa teorilektioner är uppdelade på 5 lektioner och vi går då igenom alla teoridelar för att göra eleven redo för teoriprovet hos Trafikverket.

Bokning av kurs:
Vill ni boka in er på en utbildning hittar ni dessa under vår flik "Aktuella kurser". Under den fliken har vi alla våra kurser som man kan boka in sig på. Hitta rätt rubrik till den kurs du vill boka och nedanför rubriken hittar du datumen. När du hittat ett datum du vill boka in dig på kan du via hemsidan göra en kursanmälan. När vi fått in din kursanmälan bekräftar vi bokningen till din mejl.
OBS!! Ingen bokning är genomförd innan trafikskolan har bekräftat din bokning.

I dagsläget håller vi på och jobbar på vår e-handel som kommer inom kort att synas här på hemsidan.

Här på vår hemsida hittar ni våra utbildningar under rubriken "Utbildningar". Där har vi skrivit ihop den viktigaste informationen om varje utbildning. Har ni övriga frågor utöver det som står med där är ni varmt välkomna att höra av er. Antingen till oss på mejlen: nordstans@nordstans.se eller via telefon: 023-12170.

Vi som jobbar på Nordstans Trafikskola:

Niklas

Niklas

Utbildningsledare, trafiklärare B/BE-behörighet, Moped

Annika

Annika

Trafiklärare B-behörighet

Jonaz

Jonaz

Trafiklärare B-behörighet

Chatrin

Chatrin

Trafiklärare B-behörighet, Moped

Christer

Christer

Trafiklärare B-behörighet

Lars-Erik

Lars-Erik

Trafiklärare B-behörighet, Moped

Matilda

Matilda

Kontorist