Om skolan

Nordstans är en hemtrevlig trafikskola belägen mitt i Falun. Vi utbildar i B, släpvagnsbehörigheterna B96 och BE, moped samt terrängskoter. Vi har också handledarutbildning och Riskettan. Om ni har några frågor så tveka aldrig att höra av er till oss.

Teorilektioner måndagar:

Vi erbjuder våra elever lärarledda teorilektioner måndagar kl 16.15-17.15. Det är bra om man är med på dessa, men det är helt frivilligt.

Körlektioner

När du har körlektion är det bra om du kommer till trafikskolan några minuter innan körlektionen börjar, detta gör att vi kan börja lektionen i tid. När man är i början av utbildningen kan det vara bra om man har med sig sin handledare på någon körlektion, då får handledaren se vad det är man behöver träna på hemma samt få lite tips och råd från trafikläraren. Om man inte kan komma på körlektionen som man har bokat in ska detta meddelas till oss på trafikskolan senast kl 12.00 dagen före inbokad tid. Uteblir du från en körlektion eller avbokar efter kl 12.00 dagen innan så kan lektionen ändå debiteras.

OBS!! Pga Corona har vi bestämt att handledaren ej får följa med i bilen under körlektionen. Handledaren får gärna prata med läraren efter att körlektionen avlutats.

Vi som jobbar på Nordstans Trafikskola:

Niklas

Niklas

Utbildningsledare, trafiklärare B/BE-behörighet, Moped

Annika

Annika

Trafiklärare B-behörighet

Jonaz

Jonaz

Trafiklärare B-behörighet

Chatrin

Chatrin

Trafiklärare B-behörighet, Moped

Christer

Christer

Trafiklärare B-behörighet

Lars-Erik

Lars-Erik

Trafiklärare B-behörighet, Moped

Matilda

Matilda

Kontorist